The Norwegian style

Jeg er tilbake i Norsk stil.
Brødskive til frukost, til lunsj, til middag og til kvelds. Dog blir skivene litt for avanserte til å være ekte norsk vare: Jeg har både smør, philadelphia, skinke, agurk og urtesalt oppå.

Kommentarer
Postat av: Torgunn

Juks!

2010-04-26 @ 16:53:04
Postat av: Marte

Brødskive er satt sammen av fullkorn, hvete og mel.



Bruksområdet til brødskiver ble oppdaget sent på 1990-tallet, da Gro Harlem Brundtland fant ut at hungersnøden i Zimbabwe kunne kureres med Brødskiver. Brødskiver smaker best med Norvegia gulost, med hjemmelagd jordbærsyltetøy på.



Brødskiver er en del av et brød, som igjen er en del av den mannlige kroppen. Menn i alderen 10-90 år våkner ofte opp med morgenbrød, tett etterfulgt av middagsbrød og kveldsbrød. Hvordan brød smaker, får du spørre kvinner og homofile mennesker om. Noen typer brød får du også hos bakeren.



Brød er og sterkt vanedannende og det å bli nykter fra brød er det et fåtall som gjennomfører. En stor motstander av brød er vår kjære Fedon Lindberg som stadig kjører rassia mot bakeri og kjente brødlangere. Brød blir sett på som inngangsporten til sterkere stoffer som blant annet smør og syltetøy.



Brødskive kan være vanskelig å få ned, man kan oppleve sure oppstøt og brekninger om ikke riktig pålegg blir benyttet.

2010-04-27 @ 11:14:09
Postat av: Marte

Det sier ikkepedia. Jeg er enig i det siste avsnittet.

2010-04-27 @ 11:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0